История на фирмата

Проинвекс ЕООД София е основано като държавна фирма през 1974 година и специализира в областта на жилищното, културно-битово строителство и други обекти на МВР.

През годините компанията е изградила значителен брой обекти в различни жилищни квартали, включително Бели брези, Красно село, Стрелбище, Красна поляна, Разсадника-Коньовица, Бъкстон, Св. Троица, Младост-4 и други. Общата жилищна площ на изградените от фирмата обекти е 750000 кв. м., а също така компанията има и обекти за търговия и услуги с площ от 40000 кв. м.

Проинвекс разполага също с мощна производствена база за заготовка на армировки и железарски изделия, както и за производство на бетонови и варови разтвори. Фирмата разполага със собствена строителна механизация и автотранспорт, което й позволява да извършва строителни дейности с високо качество и ефективност. В екипа на Проинвекс присъстват висококвалифицирани строителни работници и специалисти, които гарантират висок стандарт на изпълнение на проекти.

С обширния си опит, професионализъм и репутация, Проинвекс ЕООД София се утвърждава като водеща фирма в областта на строителството и има респектабилно портфолио от завършени проекти. Фирмата се стреми да задоволи нуждите на клиентите си и да достави качествени и устойчиви решения в строителната индустрия.