За Проинвекс ЕООД

„Проинвекс“ ЕООД е търговско дружество с принципал Министъра на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ с основна дейност отдаване под наем на имоти държавна собственост.

Някои от основните обекти на дружеството:

Герена

Общежитие „Герена“ “ находящо се в град София, ул. „Тодорини кукли“ бл.55. Тиха и семейна обстановка, със стаи с различна големина готови да създадете сами уюта в тях. Наскоро санирана фасада и изцяло подменена дограма. Заключваща се входна врата и домакин на Ваше разположение от 08:30 до 17:00ч. В близост до общежитието се намира прекрасен на скоро реновиран парк и футболни терени за тренировки. Мястото е спокойно и въпреки това много комуникативно, в непосредствена близост минават тролей № 1 и 3, автобус № 120, трамвай 22.

МТБ „Казичене“

Материално-техническа база „Казичене“, район „Панчарево“ , улица „Фармапарк“ 15, разположена на терен от 100 дка., който е ограден с плътна ограда и налична 24 ч. жива охрана. Тук може да откриете масивни халета с различна големина, свободни терени и място за паркиране подходящи за автомобили лекотоварни и товарни камиони. Богатството на този обект е неговата локация и възможността с лекота да се излиза на две магистрали- „Тракия“ и „Хемус“. Наемателите са приветливи и сформират една общност.

Имоти в София

Дружеството разполага с голям брой имоти разположени на територията на град София – около 40 на брой. Различини по вид помощения, които в голямата си част са клубове разположени на партерните етажи на жилищни блокове строени от „Проинвекс“ ЕООД на предишен етап.

Удостоверения